Music News

Chris Brown weer vrij, wil 24-jarig model aanklagen

Chris Brown weer vrij, wil 24-jarig model aanklagen

January 23rd, 2019

Chris Brown is vastberaden: hij wil zijn naam zuiveren van de nonsens die zijn verspreid.

Volgend op zijn arrestatie in Parijs op verdenking van verkrachting, laat de zanger weten dat hij de vrouw die hem beticht van verkrachting wil aanklagen voor laster.

De zanger lijkt te zijn vrijgelaten door de Franse politie. “Chris Brown is free. No lawsuits were filed against him,” zegt zijn Franse advocaat Raphael Chiche. “He vigorously challenges the charges against him. A for slanderous denunciation will be filed tomorrow with the public prosecutor of Paris.

Het lijkt een ouderwets gevalletje: als ‘fan’ je laten meenemen naar een hotel, waar je (natuurlijk) alleen koffie met elkaar drinkt. Een 24-jarig model claimt te zijn verkracht in het hotel. Chris zegt echter dat de twee nooit alleen zijn geweest en dat ze naar muziek hebben geluisterd.

De ‘Undecided’ zanger is vrijgelaten gisteren en kan vrijuit Frankrijk verlaten. Het onderzoek is nog wel in gang. Maar het feit dat de autoriteiten hebben aangegeven dat hij het land wel mag verlaten, geeft aan dat ze moeite hebben met de aanklacht.

“I WANNA MAKE IT PERFECTLY CLEAR…… THIS IS FALSE AND A WHOLE LOT OF CAP! NNNNNNNNEEEEEEEEEEVVVVVVVVVVEEEEEERRRRRR!!!!!! FOR MY DAUGHTER AND MY FAMILY THIS IS SO DISPRESPECTFUL AND IS AGAINST MY CHARACTER AND MORALS!!!!!”

Facebook Comments