Music News

Chris Brown weer in de cel?

Chris Brown weer in de cel?

June 26th, 2014

Chris Brown zou binnenkort wel weer in de cel kunnen verdwijnen. Een ‘deal’ die zijn advocaten zouden regelen ging op het laatste moment niet door en werd van tafel geveegd.

De deal was voor een zaak uit 2. Uit documenten blijkt dat Chris op 27 oktober rond 04:30 werd aangesproken door twee mannen die met hem op de foto wilden bij een hotel in Washington. Chris zou daar niet van gediend zijn en ze geslagen hebben.

Zijn advocaat stond op het punt om een document te tekenen waar een deal werd getroffen zodat Chris geen gevangenisstraf zou krijgen. Op het moment van het incident had Chris namelijk een voorwaardelijke celstraf. Mocht het toch tot een rechtszaak komen, dan zou Chris tot vier jaar celstraf kunnen krijgen.

De deal hield onder meer in dat Chris schuld bekent en meldt dat hij zijn straf er al op heeft zitten. De advocaten konden het echter niet eens worden over de manier waarop het incident gebeurde. “They wanted him to read from a script that wasn’t true,” aldus zijn advocaat Mark Geragos.

De rechtszaak staat gepland voor 8 september.

Facebook Comments