Music News

21 Savage kwam ‘per ongeluk’ in vizier ICE

21 Savage kwam ‘per ongeluk’ in vizier ICE

February 8th, 2019

Er wordt steeds meer duidelijk over de aanhouding van 21 Savage vorige week. Het lijkt er nu op dat hij per toeval werd ‘ontdekt’ door ICE na een aanhouding.

De werd zondag 3 februari aan de kant gezet en gearresteerd. Na een controle van zijn voertuig vond de politie een Glock vuurwapen in het kastje.

In eerdere berichten zou blijken dat ICE (de Amerikaanse immigratiedienst) de rapper gearresteerd zou hebben, maar hier is volgens de autoriteiten geen sprake van. De rapper is gearresteerd door politie en ATF-agenten. Zijn bijrijder zou de target geweest zijn van het aan de kant zetten en niet 21 Savage zelf.

De rapper moet waarschijnlijk het land verlaten omdat zijn visum al jaren verlopen is. In 2005 werd een visum aangevraagd voor een jaar, maar deze is nooit verlengd.

Jay-Z zet zich in voor 21 Savage. “The arrest and detention of 21 Savage is an absolute travesty, his U visa petition has been pending for 4 years,” zei Jay-Z eerder. “In addition to being a successful recording , 21 deserves to be reunited with his children immediately.”

Facebook Comments