Music News

Waren Birdman en Young Thug opdrachtgever schietpartij Lil Wayne?

Waren Birdman en Young Thug opdrachtgever schietpartij Lil Wayne?

October 1st, 2018

Terwijl Lil Wayne de release van zijn langverwachte album ‘Tha Carter V’ aan het vieren was, waren Birdman en Young Thug leidend onderwerp in een politie-onderzoek.

De politie heeft bewijs dat zou kunnen impliceren dat Young Thug en Birdman betrokken waren bij de schietpartij van Lil Wayle’s tourbus in 2015. Meerdere mannen schoten na een performance in Atlanta op de tourbus.

Er is nu een opname uitgelekt van een telefoongesprek tussen één van de vermoedelijke schutters, Jimmy ‘PeeWee Roscoe’ Winfrey, en Birdman. Birdman lijkt in het gesprek te zeggen dat Winfrey zijn geld kan komen ophalen. “It’s time for you to come out here and get your money, man…You done did everything you could do. It’s an eye-opener, bruh. Strictly business, man.”

Na de schietpartij belde Winfrey een telefoon die op naam stond van Birdman. De politie zou ook informatie in handen hebben waarop blijkt dat Young Thug meerdere keren zou hebben gebeld met Winfrey, onder meer 8 keer in 12 minuten vlak voor de schietpartij.

Facebook Comments

Mobile & Tablets