Overig Nieuws

Victoria Koblenko: schijnheilig met oproep boycot ‘seksisme’ Geenstijl

Victoria Koblenko: schijnheilig met oproep boycot ‘seksisme’ Geenstijl

May 28th, 2017

Een tijdje geleden raakte Geenstijl in opspraak nadat het NRC een journalistiek kunstwerk online zette. Geenstijl zou R;sekstisch’ zijn omdat ze foto’s en afbeeldingen van vrouwenbillen gebruiken in de afleveringen voor ‘DumpertReeten’. Dat doen ze al een tijdje, maar omdat er nu echt modellen waren ingehuurd die hun billen lieten zien, moest het NRC daarover klagen.

Uiteraard doen BN-ers daar schijnheilig aan mee. Het is alweer een tijdje stil, maar Victoria Koblenko leeft onder een steen en zette vandaag – ook al heeft ze de datum op 6 mei gezet – een bericht op Facebook: “Mag mijn handtekening ook hieronder ? Ik ben bereid mijn rekening bij Rabobank om deze reden op te zeggen en nooit meer een bestelling te plaatsen via m’n favoriete bol.com maarR0;.de belastingdienst …als adverteerder op GeenStijl…tja…dus met andere woorden, dames we betalen via onze belastingcentjes mee aan de salarissen van mannen die ons seksistisch bejegenen ?!”

Ze vergeet alleen even dat ze zelf in de Playboy heeft gestaan en zelf heeft meegedragen aan het seksisme. De reacties liegen er dus ook niet om.

“Playboy?? oja daar verdien je goed aan je principes tellen dan niet zo”

“Pfff t is maar waar je je druk om maakt…. ??misschien zinvoller om je te richten op het corrupte Oekraïne en daar wat te verbeteren dan hier moralistische onzin te spuien? Want ooit nagedacht hoe vernederd de mannelijke helft van NL zich voelt bij de coca cola light reclame? Bovendien heb je zelf ook dankbaar gebruik gemaakt van de rol van vrouw als mooi verkoopbaar plaatje volgens mij, beetje hypocriet dus ?”

“O jee, Victoria ook al, ik dacht dat die sterker in haar schoenen stond en niet altijd overal en om alles moord en brand gilde. Blijkbaar heb ik me vergist in haar.”

“is het seksistisch om je naakt te laten fotograferen voor een mannenblad zoals de Playboy, Viktoria? of ben je dat al vergeten? of telt dat niet meer mee? schijnheilig, noemen we dat.”

Internet, het is maar waar je je druk om kunt maken.

Facebook Comments