Overig Nieuws

Vanaf nu beschikbaar in GTA Online: The Doomsday Heist

Vanaf nu beschikbaar in GTA Online: The Doomsday Heist

December 13th, 2017

Als de inzet zo hoog is, kun je niet anders doen dan blind vertrouwen op de allergrootste criminelen uit de onderwereld van Los Santos. De risico’s zijn enorm en de vijanden zijn niet te stoppen, maar de beloning en de adrenalinekick doen watertanden. Stel je eigen crew samen voor de drie uitgebreide missies in het allergrootste online avontuur ooit: The Doomsday Heist is vanaf nu beschikbaar in GTA Online.

The Doomsday Scenario
Miljardair en entrepreneur Avon Hertz en zijn superbrein Clifford stuiten op bewijs dat snode krachten van buitenaf werken aan een plan dat zo duivels is dat het een einde kan maken aan het leven zoals wij het kennen. Om niet nader genoemde redenen heeft Lester Crest de taak om een dodelijk team samen te stellen – en gek genoeg – om te doen wat nodig is om ze te vernietigen. Dat is waar jij begint. Het zal wat geluk, vuurkracht en serieuze samenwerking vergen om deze dreiging aan te pakken, met hulp van Avon, die toegang heeft tot de nieuwste tactische hardware in het dodelijke luchtruim.

The Weird Turn Pro
Het is tijd om je organisatie of motorclub samen te stellen en je voor te bereiden op een nieuw soort oorlog. Ten eerste moet een van de leden een van de nieuwe IAA-faciliteiten hebben, die verborgen zijn onder zuid San Andreas. Hier heb je toegang tot de nieuwe geavanceerde planningsruimte waar je de stappen in kaart brengt om elke missie te starten en te voltooien. Deze keer zullen de operaties iets anders verlopen: teams van 2 tot 4 spelers kunnen nu samenwerken om elke missie te voltooien.

Groter, dodelijker en complexer dan ooit
Alle drie de grote Heist-acties in The Doomsday Heist bestaan uit het onderhandelen over meerdere meedogenloze freemode voorbereidingsmissies, tactische setup-operaties en experimentele wapens en voertuigen – en elke actie eindigt met een over-the-top finale en een uitbetaling die groot genoeg is om te delen met je team. In sommige missies kun je in de Freemode de strijd om hulpmiddelen aangaan met andere teams, en Presidents kunnen zelfs extra clubleden aantrekken om met een groter team van max 8 spelers je doelen te bereiken.

Een nieuwe set tools
Als je dan bent opgeroepen om het einde van de wereld te voorkomen, zorg er dan voor dat je toegang hebt tot de beste beschikbare technologie. MKII-upgrades zijn nu beschikbaar via het Operations Center of via de Avenger’s Weapon Workshop voor de Pump Shotgun, Special Carbine, Marksman Rifle, Heavy Revolver, Bullpup Rifle en SNS Pistol.
De Doomsday Heist biedt ook toegang tot de ultieme aanvalswapens: van de futuristische furie van de Khanjali-tank tot de langverwachte Mammoth Thruster – alles wat je nodig hebt om een klein leger neer te halen.

Over kleine legers gesproken, als je ‘de Facility’ koopt is het ook mogelijk om een eigen gevechtsteam paraat te hebben staan op oproepbasis, of een Orbital Cannon te plaatsen dat in staat is om elk stuk grond op te slokken. Het duurt lang om het te bewapenen en herladen, maar het is verwoestend bij tactisch gebruik – bijvoorbeeld wanneer de vijand is geclusterd op hetzelfde deel van de kaart. De Orbital Cannon is niet zozeer je laatste redmiddel, maar meer je ultieme wraak, ijskoud geserveerd.

The Avenger
Dus je bent een aspirant-crimineel en jij en je bemanning hebben de opdracht gekregen om een existentiële dreiging af te weren, maar je hebt alleen nog het juiste voertuig nodig? Wat dacht je van een autonoom vliegend, dodelijk, gepantserd voertuig met een interne experimentele wapenzaal, waarmee je je vijand verpletterd? De Avenger heeft dit allemaal en meer. Bewaar het in je Facility en customize het voertuig helemaal in jouw stijl met een voertuigmodewinkel, een wapenatelier en een reeks wrede wapenupgrades. Binnenkort richt jij een geheel nieuw niveau van ravage aan, zonder ooit te hoeven landen.

Terugkeer van The Mastermind Challenge en meer
The Doomsday Heist biedt een nieuwe reeks brute uitdagingen, allemaal met een serieuze beloning voor teams die hardcore genoeg zijn om ze te voltooien. De finalemissies hebben alle drie Elite Challenge-doelen voor degenen die de lat serieus hoog willen leggen. Voor de perfectionisten zijn de Criminal Mastermind Challenges terug in alle drie missies van de Heist in teams van 2, 3 of 4 spelers, samen met een gloednieuwe reeks Achievements en Trophies.

Nieuwe voertuigen, wapenaanpassingen en meer
Ontdek een vloot van nieuwe voertuigen. Van beestachtig bewapende voertuigen tot kwieke sportwagens en meer:
• Thruster (Warstock)
• Deluxo (Warstock)
• Stromberg (Warstock)
• RCV (Warstock)
• Chernobog (Warstock)
• Barrage (Warstock)
• Akula (Warstock)
• Khanjali (Warstock)
• Volatol (Warstock)
• Comet Safari (Legendary Motorsport)
• Ocelot Pariah (Legendary Motorsport)
• Coil Raiden (Legendary Motorsport)
• Ubermacht SC1 (Legendary Motorsport)
• Vapid Riata (Southern San Andreas Super Autos)
• Declasse Yosemite (Southern San Andreas Super Autos)

The Doomsday Heist beschikt ook over een schat aan nieuwe kleding en persoonlijke aanpassingsmogelijkheden, evenals een verrassing op de radio, net op tijd voor je gevecht om de wereld te redden. Alles is vanaf nu gratis te spelen in de wereld van GTA Online – en er komt nog meer…

Facebook Comments