Overig Nieuws

Vader Dascha Graafsma maakt indrukwekkende documentaire

Vader Dascha Graafsma maakt indrukwekkende documentaire

April 3rd, 2016

Het overlijden van de 16-jarige Dascha Graafsma op 28 november 2015 roept nog veel vraagtekens op. De gebeurtenis heeft veel aandacht gekregen in de . Onderzoek van de politie wees uit dat het om zelfmoord ging en het Ministerie sloot daarom het dossier. De familie Graafsma vindt dat alternatieve oorzaken onvoldoende zijn onderzocht.

Joey Roelofs en Kevin de Rooy maakten samen met de vader van Dascha een documentaire met daarin reconstructies en vraagstellingen die duidelijkheid zouden moeten geven over de oorzaak van het overlijden van Dascha.

“Het doel van deze documentaire is zo veel mogelijk sluitende antwoorden te krijgen op de vragen die blijven bestaan. Dat er informatie komt waarmee het Openbaar Ministerie het onderzoek kan heropenen. Wij hopen dat iedereen die na het zien van onze reconstructie ons hierbij kan helpen, contact met ons opneemt,” aldus Rene Graafsma. Voor vragen en nadere informatie kunt u gebruik maken van het e-mailadres info@daschagraafsma.nl.

De 16-jarige Dascha Graafsma blijkt uren door Hilversum te hebben gedwaald, nadat ze uit uitgaansgelegenheid Let’s Get Down liep. Eind november kwam ze om het leven bij een aanrijding met een trein. De politie gaat uit van zelfmoord, maar haar vader wil hier niet aan geloven.

dascha_graafsma

Facebook Comments