Music News

Tweede editie Future Urban Legends in AFAS Live

Tweede editie Future Urban Legends in AFAS Live

September 24th, 2018

De tweede editie van Future Urban Legends vindt plaats op zaterdag 20 oktober. Het event maakt deel uit van het jaarlijkse Amsterdam Dance Event.

De line-up voor het event is bijna compleet: Ronnie Flex en Boef zijn als laatste toegevoegd. Samen met , SFB, Josylvio, Abstract, Bokoesam, Supergaande, Jairzinho, Johnny 500, ABSTRACT, $HIRAK, Afrolosjes Soundsystem, Diaz & Bruno zullen zij zorgen voor spetterende optredens.

Tijdens de succesvolle eerste editie van FUL 2017 zijn ruim 7000 bezoekers keihard los gegaan op de live acts van .a. RONNIE FLEX, BOEF, SFB en SBMG en op de beats van o.a. CHILDSPLAY, JOHNNY 500, IRWAN FT. RICO GREENE, ABSTRACT en GLOWINTHEDARK.

FUTURE URBAN LEGENDS 2018 en ADE
De Urban scene in Nederland blijft groeien en FUTURE URBAN LEGENDS groeit mee. De locatie is dit jaar gewijzigd naar AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) en vindt wederom plaats tijdens het Amsterdam Dance Event van 17 t/m 21 oktober 2018. In deze periode is Amsterdam ondergedompeld in alles wat met elektronische muziek te maken heeft. Tijdens het ADE 2017 traden meer dan 2.500 artiesten op, op 140 locaties met 395.000 bezoekers uit meer dan 90 landen.

FUL is het eerste Urban platform dat opgezet is tijdens het ADE, wat in eerste instantie alleen uit EDM bestond en is in het leven geroepen ter promotie van Urban muziek. Steeds meer samenwerkingsverbanden tussen artiesten en DJ’s maken de Urban muziek nog diverser en interessanter. Miljoenen views op Youtube en de binnengekomen hits in de Top 40 zijn het bewijs van het succes van Nederlandse Urban. Op ZATERDAG 20 OKTOBER zal de tweede editie van FUTURE URBAN LEGENDS de eerste editie zeker overtreffen. Blok deze datum in je agenda en zorg dat je erbij bent.

Bestel nu je tickets via: www.futureurbanlegends.nl

Facebook Comments