Music News

Thierry Baudet inspireert Raymzter voor ‘Nachtmerries’

Thierry Baudet inspireert Raymzter voor ‘Nachtmerries’

2 months ago

krijgt van . Dat blijkt uit zijn nieuwe single ‘Nachtmerries’.

Voor de track heeft hij zich laten inspireren door de politicus, waaraan hij een hekel lijkt te hebben. “Raymzter schreef de tekst naar aanleiding van de racistische & haatzaaiende Tweet van Thierry Baudet waarin hij ten onrechte 4 Marokkanen beschuldigde van het lastig vallen van 2 vriendinnen van hem in de trein,” zo staat te lezen. “Alsof dat niet genoeg leugens waren, bleek als klap op de vuurpijl ook nog eens dat de controleurs in kwestie niet eens alle 4 Marokkaans waren!”

Voor de single is een afschuwelijke artwork gebruikt: “De afschuwelijke foto van George Rodgers, gemaakt in Bergen Belsen 1945, greep Raymzter zo aan dat hij besloot dit als Artwork te gebruiken. Dit om mensen er aan te herinneren dat deze NACHTMERRIE alleen maar heeft plaast kunnen vinden, doordat het discrimineren & marginaliseren van bepaalde bevolkingroepen geaccepteerd werd door de rest van het volk. Dus voor we weer die kant op gaan, alstublieft mensen… WAKE THE FUCK UP.”

Tot slot wordt er nog politiek advies gegeven: “STEM TEGEN #FVD (en andere enge figuren die dezelfde Nazi ideologie aanhangen)”

Het is niet de eerste keer dat Raymzter zich voor een track liet inspireren. Het nummer ‘Kutmarokkanen’, waarmee hij bekend werd bij het grote publiek, werd geinspireerd door Rob Oudkerk.

Facebook Comments