Music News

‘Spice Girl’ Melanie C naar Parkpop Den Haag
Photo: Mirjam Wolfsbergen

‘Spice Girl’ Melanie C naar Parkpop Den Haag

May 1st, 2018

Sporty Spice komt naar Den Haag. De organisatie van Parkpop heeft van het festival een volledig weekend gemaakt en Sporty Spice is op zaterdag te bewonderen.

Parkpop Saturday Night brengt ‘Girl Power’ naar het Haagse Zuiderpark. Naast Kim Wilde heeft het festival nu ook voormalig ‘Sporty Spice’ Melanie C gestrikt voor de zaterdag voor Parkpop. ‘Music brings back memories’ en met deze beide powervrouwen belooft het een waar 80’s en 90’s feest te worden. Tel daar de optredens van onder andere Jason Donovan, Hot Chocolate, Clouseau, De Dijk en de dubbeldikke hit show ‘90s NOW bij op en het festival staat garant voor een zwoele zomeravond, waar je heerlijk kunt zwelgen in oude sentimenten, dansen op de grote hits van toen en weer even kan terugkeren naar de tijd van weleer.

Wie popmuziek zegt, zegt Den Haag. Tijdens het Parkpop Weekend staat de Nationale Popstad van Nederland drie dagen lang in het teken van . Parkpop Downtown verovert op vrijdag 22 juni de binnenstad met vele acts op en rondom de Grote Markt, Parkpop Saturday Night brengt een avond vol hits uit de laatste decennia en Parkpop laat het publiek op zondag 24 juni als vanouds genieten van nationale en internationale top artiesten in het Zuiderpark.

DIVERGE
Parkpop Downtown beleefde in 2017 zijn eerste editie. In 2018 wordt deze jonge traditie voortgezet. Onder de titel DIVERGE organiseert Parkpop op vrijdag 22 juni een aantal activiteiten op en rond de Grote Markt, met live artiesten, kledingontwerpers, dj’s, voguers en meer! Live bands als The Buttshakers en Amartey, een DIVERGE show, aankomend talent zoals Auxz and the EQ’s of Lifeless Past, een DIVERGE Vogue Ball in het Paard met Kiki House of Angels en een DIVERGE closing party met Delicious!

Facebook Comments