Music News

Siervuurwerk zorgt voor gewonden bij concert Dua Lipa

Siervuurwerk zorgt voor gewonden bij concert Dua Lipa

July 29th, 2022

Tijdens een concert van Dua Lipa in Toronto werd siervuurwerk afgestoken in het publiek. Daardoor zouden meerdere mensen gewond zijn geraakt.

Via Instagram laat de zangeres weten geschokt te zijn. “Er is vuurwerk waarvoor geen toestemming was gegeven afgestoken tijdens mijn concert in Toronto,” zegt ze.

Er wordt onderzocht hoe het vuurwerk binnen is gekomen. “Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit bij mijn shows. Mijn team en ik zijn net zo in shock en in de war als jullie. De zaak wordt onderzocht en alle betrokkenen werken er hard aan erachter te komen hoe dit heeft kunnen gebeuren.”

De 26-jarige zangeres laat weten het vervelend te vinden voor de fans die bang waren en zich onveilig voelden door het voorval. “Het spijt me als iemand hierdoor minder van de show heeft kunnen genieten.”

Op social media doken beelden op van het vuurwerk. Daarop is te zien hoe siervuurwerk over de vloer en de lucht in schiet. Het is niet duidelijk waar het vuurwerk vandaan komt of wie het heeft afgestoken.

Facebook Comments