Music News

Shawn Mendes voor concert naar Amsterdam

Shawn Mendes voor concert naar Amsterdam

May 8th, 2018

Shawn Mendes komt volgend jaar naar Nederland. De 19-jarige Canadees staat dan in het kader van zijn wereldtour ‘Shawn Mendes: The Tour’ naar Ziggo Dome. Op 25 mei verschijnt zijn album ‘Shawn Mendes’.

Mendes’ debuutalbum ‘Handwritten’ uit 2015 betekende zijn definitieve doorbraak als internationale popster. Het bereikte de bovenste positie in de Billboard en iTunes charts en de single ‘Stitches’ leverde in 2015 top tien-noteringen op in meer dan 85 landen. Mendes werd door Time Magazine uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke tieners van 2014 en van 2015. Het tweede album, ‘Illuminate’ uit 2017, met onder andere de hitsingles ‘Mercy’ en ‘Treat You Better’ stond 15 weken op nummer 1 in de Album Top 100. Mendes deed met zijn vorige tour, ‘Illuminate’, ook al Ziggo Dome aan. Dit concert binnen enkele minuten volledig uitverkocht.

Afgelopen maart bracht de hitsensatie opeens twee nieuwe singles uit, respectievelijk ‘In My Blood’ en ‘Lost in Japan’. Beide nummers kunnen rekenen op tientallen miljoenen streams op onder andere Spotify en YouTube. Afgelopen donderdag (3 mei) kwam daar het nummer Youth (featuring Khalid) bij – een nummer dat binnen enkele dagen goed is voor meer dan 7,5 streams. Het aanstaande album ‘Shawn Mendes’, dat uitkomt op 25 mei bevat tevens een samenwerking met Julia Michaels.

De kaartverkoop voor het concert begint volgende week vrijdag om 10:00 uur via Ticketmaster. Voorafgaand aan de verkoop vindt een American Express Invites pre-sale plaats. De show is een ‘seated concert’.

Check deze site voor alle info!

Facebook Comments