Music News

Security Cardi B geeft fan klappen

Security Cardi B geeft fan klappen

May 8th, 2018

Security van Cardi B was er niet zo van gediend dat een fan om een handtekening vroeg. Het gebeurde afgelopen nacht vlak na het Met Gala. Volgens bronnen zouden zij de fan hardhandig hebben aangepakt. “I just asked for an autograph,” vertelt hij in een video. “I’m an hound.” De video werd natuurlijk gepubliceerd door TMZ.

Cardi verliet met verloofde Offset de plek waar het gala plaatsvond. In een video is te zien dat de man aan Cardi vroeg om hem niet neer te schieten om een handtekening. Offset houdt de man tegen en zegt “shut up, before a nigga beat you here.” De man ging door toen ze een auto instapten. Hij smeekte Offset zelfs om hem een klap te geven zodat hij een zaak kon aanspannen.

“I’ll take all your money bro,” zegt hij. “Please beat me up!” Please, brother. Be a fool man. You better invest your money. Do something with your money instead of buying jewelry. Word. You better invest your money, bro. You’re gonna go broke one day, you heard? It ain’t gonna last forever. Don’t come at me, ni**a. Y’all ni**as is crazy.”

Drie mannen stapten vervolgens uit de auto en kwamen op de man af. “You wanna pop me?” De mannen slaan hem een paar keer en duwt hem op de grond terwijl de derde man nog even een trap na geeft.

Facebook Comments