Overig Nieuws

Nieuwe dagelijkse dramaserie bij BNN

Nieuwe dagelijkse dramaserie bij BNN

June 21st, 2013

Na de zomer BNN en Endemol met opnames van een nieuwe dagelijkse dramaserie. De dramaserie gaat over jonge ondernemers die samen in een voorheen leegstaand pand werken en wonen. De serie zit vol passie, ideeën, verschillende levensvisies en de nodige conflicten. Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang en wordt er druk gecast.

In 2005 nam BNN de dramaserie ONM over. Daarvoor was de serie onder meer te zien bij Veronica en Yorin. Eind 2009 maakte de netmanager van Nederland 3, Roek Lips, bekend dat het doek ging vallen voor ONM op Nederland 3. De hoofdreden: een nieuwe programma-indeling. Op 14 2010 is de laatste uitzending van ONM uitgezonden, ook de cliffhanger werd uitgezonden bij BNN.

Met StartUp hoopt BNN een nieuwe kijkcijferhit te hebben. “Het idee van StartUp is van nu. De serie gaat over jonge ambitieuze mensen die de toekomst in eigen hand nemen en hun passies volgen. Daarbij lopen werk en privé door elkaar: je bent 24/7 ondernemer. Ik hoop dat deze nieuwe dramaserie kijkers niet alleen boeit, maar dat het ze ook inspireert om hun eigen talent te ontwikkelen en zelf misschien zo’n stap te zetten’. Laurens Drillich, algemeen directeur Endemol Nederland Mediagroep: ‘We zijn erg trots op dit project. De inspiratie ligt voor de hand: overal om je heen zie je zzp’ers en jonge ondernemers eigen initiatieven ontplooien en leegstaande kantoorgebouwen betrekken,” aldus Maarten van Dijk, directeur TV van BNN.

StartUp is vanaf januari 2014 dagelijks te zien om 19.30 uur bij BNN op Ned 3.

Facebook Comments

Mobile & Tablets