Music News

Niet 100% zeker of Drake vanavond wel komt opdagen in Ziggo Dome

Niet 100% zeker of Drake vanavond wel komt opdagen in Ziggo Dome

March 28th, 2017

Het is nog niet 100% zeker of Drake vanavond wel komt opdagen in de Amsterdamse Ziggo . DrakeR;s promotor zegt tegen lokale omroep AT5 dat ze ‘niets kan beloven’.

Vanochtend stonden al fans te wachten bij de Ziggo Dome. Die staan misschien wel voor niets. “Ik heb te horen gekregen dat hij vanavond komt spelen en daar ga ik vanuit,” aldus promotor Kim Bloem, die gisteravond het podium opdook om te vertellen dat Drake niet kan optreden. Hij zou ziek zijn geweest waardoor hij tienduizenden fans heeft laten stikken.

Dat deed hij eerder ook al. Het van gisteren zou in januari plaatsvinden, maar om ‘organisatorische redenen’ werd dit afgezegd. Dat was een dag van tevoren, gisteren stonden bijna 1.000 fans al in de Ziggo Dome te wachten.

Bloem moest de fans in de Ziggo Dome gisteravond vertellen dat de artiest waarvoor ze gekomen waren niet ging optreden. Ze werd uitgefloten en kreeg dingen naar haar hoofd. “Een plastic bekertje en een dopje. Geen dingen die echt schade kunnen aanrichten. Bovendien, ze hebben me niet geraakt, dus prima.”

Fans zouden grote twijfels hebben over de ziekte van Drake. Volgens geruchten zou hij teveel joints hebben gerookt en ontzettend stoned zijn geweest. Zijn management heeft toen aangegeven dat hij niet kan optreden.

Facebook Comments

Mobile & Tablets