Music News

Nicki Minaj geeft 150.000 dollar van Walmart aan studenten

Nicki Minaj geeft 150.000 dollar van Walmart aan studenten

September 5th, 2018

Nicki Minaj was gisteren te gast bij Ellen en ‘The Queen’ neemt de talkshow van helemaal over. Nadat ze een woordje deed over haar liefdesleven, ging Nicki Minaj in op de chart-strijd met Travis Scott.

‘Queen’ debuteerde op #2 achter Travis Scott̵;s ‘Astroworld’. Ellen vroeg Nicki daarover en vroeg of ze ‘upset’ was. “Why do people say things like upset or angry? When someone says how they feel, they’re not always upset or angry.” Al was ze niet ‘upset’, ze vond het niet leuk. “I felt like I wanted to punch him in his fu**ing face. It’s not anger. It’s just what’s right and what’s wrong.”

Nicki verraste ook drie fans door middel van een partnership met Ellen en Walmart. Samen gaven ze drie keer 50.000 dollar weg aan studenten. Nicki werd zichtbaar emotioneel. Eén van de gelukkige winnaars had nooit op Nicki̵;s DM gereageerd. Ook gaf ze een check aan een dame die verpleegkundige wilde worden en bevallingen wilde doen. “I’m coming to you in three years,” grapte Nicki.

Nicki was niet alleen bij Ellen om te roddelen en geld weg te geven. Ze gaf ook nog even een showtje natuurlijk. ‘Barbie Dreams’, ‘Ganja Burn’ en ‘Fefe’ kwamen voorbij.

Facebook Comments