Music News

Momi releast eerste single van zijn debuut-EP

Momi releast eerste single van zijn debuut-EP

June 30th, 2017

Na meerdere losse tracks en 101Barz-sessies releast Momi zijn eerste single ‘Niet Meer Broke’. Later dit jaar verschijnt bij Top Notch de debuut-EP ‘Rauw’ van Schiedammer Momi. Single ‘Niet Meer Broke’ was eerder dit jaar te horen in een 101Barz-sessie en vroeg door alle reacties om een passende videoclip die eveneens nu te zien is. Momi werd door Nu.nl al uitgeroepen tot een van de veelbelovende talenten van het jaar.

De muzikale invloeden van Momi liggen vooral overzees, grondleggers Nas, Biggie en Tupac. De titel van de aanstaande debuut-EP zegt het al: dit is rauw. “Mijn grootste inspiratiebron is zo real mogelijk zijn. Die rauwe game uit Engeland en Amerika vind ik hard. Niet die nieuwe hiphop. Niet teveel blije beats, maar echte hiphop, echt puur.” De EP is echte authentieke hiphop met een touch van R&B, zoals Momi het zelf omschrijft.

Eerder al stond Momi meermaals als featuring op andere albums. Zo staat hij op ‘Ver Voor Die Money’ en ‘Stack Die Money’ op het album ‘Kleine Versnelling’ van Kevin. Momi werkt ook op zijn eigen EP niet alleen, maar wordt door verschillende muzikale vrienden bijgestaan. Zo horen we Lijpe, Kevin, Boef, Jordan en Heinek’n. Qua producties horen we veelal producers Gers Pardoel en Chievva aan het werk.

Facebook Comments

Mobile & Tablets