Music News

Melvin’s bucketlist wordt werkelijkheid

Melvin’s bucketlist wordt werkelijkheid

February 24th, 2017

 

 

Melvin Swart is getroffen door een hardnekkige vorm van kanker en is helemaal uitbehandeld. Zonder oncoloog kiest hij ervoor om op een alternatieve manier zijn pijnen te verminderen. Melvin – die een groot muziekliefhebber van de Nederlandse urban scene is –  haalt dagelijks positieve kracht uit muziek. Hij deed een oproep op Facebook, met als laatste wens ‘van al zijn favoriete artiesten een handtekening en foto ontvangen’. Velen hebben die droom daadwerkelijk laten uitkomen. Echter besloten Lloyd de Meza, Brandon Romeo en rapper SugaCane om nog een stapje verder te gaan.

Als initiatiefnemer belde Lloyd Melvin op en vroeg hem om een Bucket List te maken. Vervolgens diende Melvin Swart zijn lijst met 5 punten in, waarna deze op vrijdag 10 februari 2017 werd verwezenlijkt.

 

melvin

Melvin’s Bucket List:

1. Ik zou graag een nummer willen maken met jullie
2. Ik zou graag Elke Stap samen met Lloyd willen zingen
3. Ik wil graag een statement maken over mijn ziekte en het onder de aandacht brengen.
4. Een foto maken met m’n idolen
5. Bracht Lloyd rapper SugaCane thuis bij Melvin om op te nemen.

Melvin vraagt niet om donaties. Zijn vraag is om dit zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen, want: ‘Kanker is geen grap en discrimineert niet. Het kan alles en iedereen treffen en verdient te worden genezen met de hedendaagse technologie’.

Het nummer dat gemaakt is heet ‘All about you’ en zal binnenkort met een videoclip worden uitgebracht. De opbrengsten zullen gedoneerd worden aan een organisatie die zich inzet voor kanker.

 

melvinflyerldm

Facebook Comments

Mobile & Tablets