Overig Nieuws

Update: ‘Marokkaanse en Turkse teefjes om op af te trekken’

Update: ‘Marokkaanse en Turkse teefjes om op af te trekken’

March 11th, 2013

Op Twitter is een rel losgebarsten onder en meisjes. Iemand genaamd ‘merlot2011’ heeft foto’s van meisjes op een website geplaatst, met de titel ‘Marokkaanse en Turkse om op af te trekken’. Meestal zijn het ‘normale’ profiel foto’s, maar er zitten ook een paar foto’s tussen die je liever niet van jezelf terugziet op zo’n site…

Vanuit verschillende hoeken is al aangifte gedaan of wordt dat nog gedaan. Klagen op de website (imagefap.com) kan ook nog, maar de kans is klein dat men hier iets tegen doet. Ook het doen van aangifte kan kansloos zijn, behalve het aanpassen van de titel of verwijderen van de ‘pikante plaatjes’ kan men weinig doen.

Imagefp is een ‘adult hoster’, in het leven geroepen zodat iedereen foto’s en filmpjes kan uploaden in de 18+ sfeer. Ze hebben zelf niet veel kwaads in de zin.

@xCHAI_ zegt: “Haal je ava weg, als je niet op die Marokaanse en turkse sletten site wilt komen.”

Er zijn 100’en van dit soort sites, zonder dat je het weet. Internet is openbaar, wees gewaarschuwd. Dit betekent dus dat je je hele leven lang geen privé foto’s meer kunt uploaden.

Update
Er zou een meisje verantwoordelijk zijn voor de foto’s. Dit is niet zo. De persoon die de foto’s heeft geupload, gebruikt een foto van een meisje als profiel foto op Skype. De hier boven genoemde pagina is slechts één van de vele galleries die deze ‘merlot2011’ heeft geplaatst.

Update 2
Er wordt opgeroepen om je profielfoto te verwijderen. Dit is te laat, en bovendien onnodig. Je foto’s dwarrelen bij het uploaden al lang en breed op internet.

Update 3
Straks op Hot Jamz.nl uitgebreide informatie over dit probleem. Niet stressen!

Facebook Comments