Music News

Drie mannen aangeklaagd in Mac Miller-zaak

Drie mannen aangeklaagd in Mac Miller-zaak

9 months ago

Drie mannen die eerder waren gearresteerd in verband met het overlijden van Mac Miller, zijn nu officieel aangeklaagd. Ze zouden Mac de drugs hebben verkocht waaraan hij overleed.

Een jury in California oordeelde woensdag dat Cameron Pettit, Stephen Walter en Ryan Reavis worden voorgeleid en aangeklaagd voor de verkoop van illegale drugs en oxycodone pillen. Een combinatie van de slechte drugs is de oorzaak van Mac’s dood. De drie mannen zijn eerder ook al in aanraking geweest met justitie vanwege drugs.

De aanklagers zeggen dat de mannen op 5 september 2018 oxycodone pillen verkocht aan Mac. In werkelijkheid was dit geen oxycodone, maar nepdrugs met fentanyl. Dat is 50 keer sterker dan heroïne. Mac zou de pillen hebben de pillen hebben gesnoven en overleed daardoor.

Mac Miller werd op 7 september bewusteloos aangetroffen in zijn huis in Studio City, California. De lijkschouwer deed onderzoek en kwam tot de conclusie dat een mix van verschillende drugs, waaronder cocaïne, alcohol en fentanyl, de oorzaak was van de dood.

Facebook Comments