Music News

Drake klaagt vrouw aan die miljoenen eist

Drake klaagt vrouw aan die miljoenen eist

September 20th, 2018

heeft een vrouw aangeklaagd omdat zij hem zou beschuldigen van verkrachting. De rapper zou haar zelfs zwanger hebben gemaakt.

De rapper zou Layla Lace vorig jaar hebben ontmoet tijdens zijn ‘Boy Meets World Tour’ in Manchester. Na het concert in februari 2017 zouden seks hebben gehad in zijn hotel. “Layla also voluntarily and seemingly happily performed oral sex,” zo staat in een officieel document. In de aanklacht claimt de rapper ook dat Layla niet tevreden zou zijn met de uitkomst. De vrouw had gehoopt dat Drake haar mee zou nemen met de tour, maar ze werd naar huis gestuurd. Ze zou hem daarna herhaaldelijk hebben ge-sms’t.

In april 2017 zou ze een bericht op Instagram hebben gezet waarin ze zegt zwanger te zijn. “So I guess still in this era this is the new thing that after you tell a dude you pregnant they stop answering they phone!!!” Ook zou ze tijdens een interview op SiriusXM hebben gezegd dat Drake haar zwanger zou hebben gemaakt en dreigde met hem openbaar maken van berichten.

Een maand later eiste ze geld van Drake voor de baby en dreigde ze met een rechtszaak nadat Drake TMZ gezegd had haar nooit t ehebben ontmoet. Layla heeft altijd geweigerd om een vaderschapstest te laten doen. Drake concludeert hierop dat het een scam is en er geen duidelijk bewijs is van een zwangerschap. Layla ging toen naar de autoriteiten om Drake aan te geven voor verkrachting tijdens de one-night stand. Haar advocaat eiste toen weer geld van Drake, anders zouden ze de verkrachtingszaak doorzetten.

De politie van Manchester riep Drake op om te getuigen en lieten hem toch gaan. Layla bleef Drake stalken en wilde miljoenen van hem.

Drake is er klaar mee en klaagt Layla aan voor bedreiging, (emotionele) chantage, fraude en .

Facebook Comments

Mobile & Tablets