Music News

Suge Knight maakt deal: maximaal 28 jaar cel

Suge Knight maakt deal: maximaal 28 jaar cel

September 21st, 2018

Marion ‘Suge’ Knight geeft zich over en gaat niet in tegen de rechtszaak die hem te wachten staat. Hij wordt verdacht van doodslag bij de hit-and-run van Compton businessman Terry Carter.

Op 4 oktober hoort Suge de straf, maar hij heeft een deal gemaakt met justitie: 22 jaar cel en extra zes jaar omdat het de derde keer is.

Suge werd in eerste instantie verdacht van moord, poging tot moord en een -and-run voor een incident in januari in Compton. De 53-jarige rapper/producer kreeg ruzie met Terry Carter nadat hij hem niet zou hebben betaald voor diensten. Bij het wegrijden, reed hij over Terry Carter en Cle ‘Bone’ Sloan heen. Sloan overleefde het, maar Carter overleed later.

Knight reed weg, maar het incident werd opgenomen op beveiligingscamera’s. In eerste instantie zei Knight onschuldig te zijn, omdat hij uit zelfverdediging zou handelen, maar dat verhaal draaide hij later bij. Hij kon levenslang krijgen.

Als onderdeel van de deal wordtt Suge vrijgesproken in twee andere zaken uit 20143. Hij werd verdacht van het stelen van een camera en bedreigen van F. Gary Gray.

Facebook Comments