Music News

Chris Brown aangeklaagd voor verkrachting

Chris Brown aangeklaagd voor verkrachting

May 10th, 2018

Chris Brown staat weer in de schijnwerpers. Dit keer wordt hij aangeklaagd door een onbekende vrouw claimt dat ze is aangerand en verkracht in zijn eigen huis.

Het incident zou in februari 2017 al hebben plaatsgevonden. “Our client was invited to attend an ‘afterparty’ at a recording studio to meet defendant [Lowell] Grissom, also known as Young Lo, and defendant Chris Brown,” staat in de aanklacht. “When she arrived at the studio, her phone was taken away.”

Volgens de aanklager zou ze zijn verplicht om daarna mee te gaan naar Chris’ huis omdat haar werd aangegeven dat ze haar telefoon alleen daar terug zou krijgen. Ze geeft aan dat Chris zijn gasten cocaïne, mdma en wiet gaf. Eén van de vrouwelijke aanwezigen zou de vrouw naar haar keel hebben gegrepen en haar hebben verplicht om orale seks te hebben met Grissom. Ook zou zij op haar gezicht hebben gezeten. Ze werd daarna twee keer verkracht door Grissom.

De onbekende vrouw werd na het incident opgenomen in een ‘sexual abuse’ kliniek en ze deed aangifte. Advocate Allred zegt dat haar clïent erg getraumatiseerd is door wat ze heeft moeten voelen, zien en doen.

Chris Brown heeft nog niet gereageerd op de aanklacht en is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van zijn ‘Heartbreak On A Full Moon Tour’ op 19 juni start.

Facebook Comments