Music News

Benefietavond voor 50 Cent in Amsterdam

Benefietavond voor 50 Cent in Amsterdam

July 31st, 2015

Het gaat niet zo lekker met 50 Cent. De rapper moest onlangs zijn faillissement aanvragen omdat hij miljoenen dollars moest nadat hij schuldig werd bevonden in de rechtbank. De rechtszaak was aangespannen tegen een vrouw die te zien was in een sextape die 50 een paar jaar geleden deelde.

David Unen vond dat maar zielig en bedacht met zijn huisgenoot een benefietavond. Het begon als een grap. Op 7 augustus verandert Roest in een club.

“Het idee voor de benefiet komt van m’n huisgenoot Jeroen.” Met veel muziek van 50 Cent, G-Unit karaoke, een photobooth, 50’s eigen vodka en lolly’s uit de candyshop. Ook staat er een donatiepot, want “ja, het is natuurlijk ook daadwerkelijk een benefiet. Hoewel het misschien meer een hommage wordt,” aldus David. “Maar de opbrengst van de avond houden we niet zelf. Mochten we het geld niet bij 50 Cent zelf krijgen gaat het naar een goed doel.”

David en z’n collega-organisatoren mikken op een eindbedrag van een paar honderd euro. “Ik heb echt geen flauw idee hoeveel we op gaan halen, maar iets in die orde van grote zou leuk zijn.” En mocht het een geslaagde avond worden komt er wellicht een vervolg. Er zijn immers wel meer sterren die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. “Wij dachten zelf al gelijk aan Ferry Doedens,” aldus David.

Facebook Comments