Overig Nieuws

Baby’tje familiedrama Zuid is neefje Fajah Lourens

Baby’tje familiedrama Zuid is neefje Fajah Lourens

July 23rd, 2016

Het baby’tje dat gisteren om het leven kwam bij een gezinsdrama in Zuid, blijkt het neefje te zijn van dj Fajah . Zij postte vanochtend een bericht op Instagram. “Een familie drama lijkt altijd zo ver weg! Vaak heb ik mijn tranen laten lopen bij het zien van zulk dergelijk nieuws. Ik heb nooit durven denken dat wij ooit zelf zo iets zouden meemaken.” De moeder van het kindje is de zus van Fajah.

Gistermiddag sprong de 32-jarige vader van baby Elfin uit het raam van een woning aan de Eendrachtstraat. Even daarvoor heeft hij het kindje uit het raam gegooid. Zowel de vader als het kind overleefden dat niet. Later vond de politie het lichaam van de moeder van de man in de woning. Zij bleek door een misdrijf om het leven gekomen te zijn.

Het 8-jarige zoontje van Fajah getuige van de gruwelijke gebeurtenis. “Mijn kleine lieve Shai die alles heeft gezien en mee heeft gekregen,” schrijft Fajah op haar website. Aan haar killerbody, waarover Fajah een succesvol boek schreef, denkt ze nu even niet. “De Tony Chocolonely’s glijden naar binnen als ontbijt, lunch en avond eten. Fuck die killerbody.” In haar bericht haalt Fajah fel uit naar Thomas U., de man die de elf maanden oude Elfin uit het raam gooide en vervolgens zelfmoord pleegde door ook te springen. Kort daarvoor vermoordde U. ook nog zijn moeder. “Zielepiet. Vergeven mijn reet. Ik vergeef jou nooit en vergeet het ook nooit. Jij mag voor eeuwig weg branden in de hel.”

Facebook Comments