Music News

“Avicii pleegde zelfmoord op landgoed van familie van sultan”

“Avicii pleegde zelfmoord op landgoed van familie van sultan”

April 27th, 2018

De familie van de vrijdag overleden dj Avicii heeft een nieuwe verklaring naar buiten gebracht. In een open brief zegt de familie dat de dj niet meer de kracht had door te gaan. “Onze geliefde Tim was een zoeker, een breekbare artistieke ziel die zocht naar antwoorden op existentiële vragen. Een perfectionist die reisde en werkte op een tempo dat leidde tot extreme stress,” staat te lezen.

Avicii’s familie onthulde dat de dj worstelde met vragen over de betekenis van het leven en geluk. “Hij kon niet langer verder. Hij wilde rust vinden. Tim was niet gemaakt voor de zakelijke machine waarin hij zich bevond. Hij was een gevoelige jongen, die van zijn fans hield maar de spotlights liever meed.” De familie besluit met de woorden dat ze voor altijd van hem zal blijven houden en dat ze hem verschrikkelijk zal missen. “De persoon die je was en je muziek zullen je nagedachtenis in leven houden.”

Volgens de Zweedse krant Aftonbladet zou Avicii zichzelf van het leven hebben beroofd op een landgoed van een familielid van de sultan van Oman. Uit een document dat een medewerker van openbaar aanklager al Rabahi liet zien, zou blijken dat Tim Bergling afgelopen vrijdag in het huis van het familielid levenloos werd gevonden. Volgens Aftonbladet is niet alleen familie van Avicii naar de plek geweest waar hij werd gevonden. Ook medewerkers van de Zweedse ambassade in Saudi-Arabië zijn er geweest, op verzoek van het Zweedse ministerie van Buitenlandse Zaken. Intussen hebben zowel de familie als de ambassademedewerkers Oman verlaten.

Facebook Comments

Mobile & Tablets