Music News

Geen ‘verdachte omstandigheden’ bij dood Avicii

Geen ‘verdachte omstandigheden’ bij dood Avicii

April 21st, 2018

DJ is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat zegt de politie van Muscat, de hoofdstad van Oman. De Zweedse dj werd vrijdag dood aangetroffen in een hotel in die stad. Wat de oorzaak wel is willen ze ook niet zeggen.

De autoriteiten willen niets met de media delen. “We weten wat er is gebeurd, maar we delen het niet met de media,” aldus een woordvoerder van de politie tegen een Zweedse omroep. Wel liet de woordvoerder weten dat het lichaam van Tim Bergling zaterdag kan worden vervoerd naar zijn thuisland Zweden.

verbleef in het Muscat Hills Resort. Zij willen ook geen mededelingen doen, maar zeggen wel op Instagram: “Hij was buitengewoon vriendelijk voor al onze medewerkers. Hij leek opgewekt en genoot van zijn tijd hier. We zijn erg verdrietig door het nieuws.”

“We will be dedicating our coming Beats by the Beach party on 27th April 2018 in memory of and have our Bay Lights on throughout the night to keep his spirit.”

De oudste van Avicii, David Bergling, kwam vrijdag aan in Muscat. Hij zou volgens TMZ willen achterhalen wat er de laatste uren voorafgaand aan de dood van de 28-jarige dj is gebeurd.

Facebook Comments