Music News

Ariana Grande, Wiz Khalifa en vele anderen op Coachella 2019

Ariana Grande, Wiz Khalifa en vele anderen op Coachella 2019

January 3rd, 2019

De line-up voor Coachella zo goed als compleet. De line-up is door de organisatie van het festival naar buiten gebracht.

Coachella vindt in april plaats in Califorië. Het festival heeft meestal de grotere namen uit de hiphop- en R&B-industrie aan zich weten te binden.

Voor dit jaar staan nu al Ariana Grande, Childish Gambino en Tame Impala op het programma. Ook Juice WRLD, Janelle Monáe, Jaden Smith en Wiz zullen op het podium staan. “humbled and excited as all hell @coachella,” tweette Ariana.

Verder zien we ook Diplo, DJ Snake, Solange, J Balvin, Khalid, Zedd en Anderson .Paak in de line-up terugkomen. Anderson .Paak staat in maart ook in Nederland op het podium.

Grote verliezer is Kanye West, die ook op het festival zou komen optreden. De organisatie wilde zijn eisen echter niet inwilligen. Zo zou het enorme podium gebouwd moeten worden zoals Kanye dat wilde. Het huidige podium zou zijn ‘artistieke vrijheid’ limiteren. Rihanna en Timberlake werden eerder ook genoemd, maar zij missen ook in het rijtje.

Facebook Comments

Mobile & Tablets