Music News

25.000 euro schade na inbraak kantoor 22tracks

25.000 euro schade na inbraak kantoor 22tracks

April 17th, 2013

Het kantoor van muziekdienst is vannacht leeg . Onderzoekers zijn momenteel bezig om sporen te vinden. Directeur Gilles de Smit schat dat er voor 25.000 euro aan apparatuur is meegenomen. “Dit is een enorme klap voor ons. Op dit moment vraag ik me af: heb ik de verzekering wel goed geregeld? Heb ik mijn werk goed gedaan?”

Het kantoor bevindt zich in een verzamelpand voor creatieve ondernemers in Amsterdam. De Smit was vanochtend op weg naar een afspraak en werd gebeld door een kantoorgenoot. “Hij zei: je moet nu naar de zaak komen, het is heel erg. En godverdomme, het is waar, het hele kantoor is leeg geroofd. Een hele rits iMacs, dj-gear, een drumcomputer, keyboards, microfoons. Ze wisten duidelijk waar ze moesten zijn. In het pand is alleen in gebroken bij ons en bij een reclamebedrijf boven ons, de twee bedrijven die het lekkerst lopen.”

De komende dagen zullen er geen updates gedaan worden. De site is op dit moment ook even niet bereikbaar om te voorkomen dat de dieven toegang krijgen tot de site. “Maar het belangrijkste is dat alle data weg is. Alles is weg. De vraag is of we dit te boven komen. Je mag het best weten, ik stond net even te janken.”

Facebook Comments

Mobile & Tablets