Music News

VIDEO: Danny Brown gepijpt op podium

VIDEO: Danny Brown gepijpt op podium

May 4th, 2013

Amerika is in rep en roer! Een vrouwelijke fan van rapper Brown trok zomaar zijn broek naar beneden en begon hem te pijpen. Terwijl hij op het podium stond te rappen! Bizar verhaal, maar echt waar. De 32-jarige werd vorige week gewoon gepijpt door een fan. De rapper, die eigenlijk daniel Dewan Sewell heet, rapte vrolijk door.

De rapper staat bekend om zijn grove en seksueel getinte teksten. Kendrick Lamar tweette “U really just got the head on stage stanny???” waarop Daniel zei: “didnR;t miss one bar.” Daarna verdwenen de tweets.

Danny’s vrouwelijke collega, die hem vergezelde op het podium, kan er niet om lachen. Volgens haar was Danny het slachtoffer van aanranding. “Ik ben boos omdat er iemand is die dacht dat het oké was om iemand anders zijn broek naar beneden te trekken tijdens een optreden in een zaal voor 700 mensen. Ik ben boos omdat die persoon dacht dat het goed was om een seksuele handeling te verrichten, zonder dat de ander daarmee had ingestemd. Ik ben boos omdat niemand haar wegstuurde. Ik ben boos omdat Danny zich op dat moment moest afvragen wat hij hiermee moest doen,” aldus Kitty Pryde.

En het mooie is… het staat op tape! Check de beelden:

Facebook Comments