Music News

Usher: “Ik had helemaal geen tijd voor seks”

Usher: “Ik had helemaal geen tijd voor seks”

August 13th, 2017

verdedigt zich in de beschuldigingen van onveilige door te zeggen dat hij in 2014 helemaal geen tijd had om naar een te gaan om seks te hebben met een bezoekster van zijn concerten. Hij zou al zijn vrije tijd hebben gebruikt om voor zich te winnen.

De zanger wordt aangeklaagd door . De vrouw beweert dat Usher seks met haar had en niet zou hebben gezegd dat hij een soa had. Ze eist daarom een schadevergoeding. Eerder zei Usher dat hij niet weet wie Quantasia is.

was in 2014 de manager van Usher. De twee werden verliefd op elkaar en ze zijn inmiddels getrouwd.

Mensen rond de rapper weten ook nog te melden dat Usher en Grace tijdens de tournee van 2014 weinig vrije tijd hadden. En op de momenten dat ze niet hoefden te werken, waren ze samen. Daarnaast was het tourschema heel strak. Usher zou niet eens tijd hebben gehad om uren weg te blijven. Bovendien liep het concert waar Quantasia in haar aanklacht over spreekt flink uit. Daardoor had Usher ver na middernacht nog enkele meet & greet-verplichtingen. Hij kon dus nooit op het tijdstip dat de vrouw in haar aanklacht noemt bij haar in het hotel zijn geweest.

Facebook Comments

Mobile & Tablets