Music News

Usher en Grace Miguel uit elkaar

Usher en Grace Miguel uit elkaar

March 7th, 2018

Usher en zijn ‘vrouw’ Grace Miguel zijn uit elkaar. Na een relatie van 10 jaar, waarvan twee jaar getrouwd, komen ze met een officiele verklaring.

De breuk komt na een serie van ‘herpes schandalen’ aan de zijde van Usher. “Na er lang over nagedacht te hebben zijn we tot het besluit gekomen om niet meer als koppel door het leven te gaan,” zo staat er in het bericht. “We blijven voor altijd verbonden aan elkaar en zullen vrienden blijven en elkaar blijven supporten, maar zijn toe aan een volgende fase in ons leven. De ongekende liefde die we voor elkaar hebben zal altijd blijven.”

Het koppel, dat in september 2015 trouwde, zou al een tijdje uit elkaar zijn, maar er kwam nooit een officiele bevestiging. Met deze verklaring verbreken ze de stilte. Een

Afgelopen jaar kwamen verschillende klachten binnen van mensen die Usher ervan beschuldigde een soa te hebben opgelopen na seksueel contact. Usher zou ruim 1 miljoen dollar hebben betaald aan iemand die een klacht indiende in 2012, maar niet veel later werd Usher aangeklaagd voor miljoen. Daarna volgden nog drie anderen die hetzelfde claimde. Eén daarvan zou zelfs een sextape hebben van de twee.

Een aantal weken geleden hadden Usher en Grace hun twee mega-huizen al te koop gezet. Het huis in California telt 5 slaapkamers en 6 badkamers en moet voor 4,2 miljoen dollar weg. Het huis in Georgia heeft 7 slaapkamers en 10 badkamers en moet minstens 1,7 miljoen dollar opbrengen.

Facebook Comments

Mobile & Tablets