Music News

Steven Craenmehr overleden bij ongeluk SXSW

Steven Craenmehr overleden bij ongeluk SXSW

March 13th, 2014

Afgelopen nacht is Steven , Creative director van het Amsterdamse , bij een ongeluk. Steven was aanwezig bij (South by Southwest) in Texas toen hij werd aangereden door een bestuurder die een alcoholcontrole wilde ontduiken.

De in Texas hield een alcoholcontrole rondom Austin. Een man sloeg op de vlucht bij het zien van de controle en reed dwars door de barricade rondom het festival de Red River Street in, één van de drukste straten van het festival. De bestuurder raakte een taxi, diverse voetgangers die een concertlocatie verlieten en een man en een vrouw op een scooter. Deze overleefden de klap niet. Van de drieëntwintig gewonden verkeren er vijf in kritieke toestand. Volgens de politiechef van Austin wordt de man aangeklaagd voor moord.

Eén van de scooterslachtoffers is Steven Craenmehr. Dit blijkt uit een bericht dat het bedrijf op zijn website heeft geplaatst: “It is with great sadness that we announce the sudden passing of our close friend and colleague Steven Craenmehr, 35, on March 13th, 2014 at SXSW. During the 8 years that Steven worked for MassiveMusic, we got to know him as an unstoppable force, full of life, love and laughter. This is an irreplaceable loss for the MassiveMusic family and we are grateful for the years we spent with him. Our thoughts are with Steven’s family and friends.”

Vandaag zou in in Amsterdam de Massive Talent Night plaatsvinden. Massive Talent, een devisie van Massive Music, helpt startende artiesten met het verbinden van hun muziek aan merken, games, films en televisieseries. Deze avond is gezien het overlijden van Craenmehr afgelast.

Facebook Comments