Music News

Moslims boos op Yes-R door tattoo

Moslims boos op Yes-R door tattoo

July 10th, 2014

Rapper Yes-R heeft veel Moslims gemaakt. De rapper heeft een tattoo laten zetten waarin het woord ‘Allah’ staat. Dat kan niet, volgens gelovigen.

Men maakt zich niet zo druk om de tattoo zelf, maar wel om de plekken waar YS af en toe moet zijn. De wc bijvoorbeeld. “Dat je een tattoo neemt is jouw probleem, maar dat je de naam van Allah gebruikt is wel een kwalijke zaak. Ik neem aan dat jij ook naar de toilet gaat en andere onreine plekken bezoekt . Je opa zal zich wel omdraaien in zijn graf. Iemand waarderen na zijn dood doe je doormiddel van sadaka geven of bidden ofzo,” aldus ene Sajda.

Mede door de vele reacties op Twitter, legt hij de tattoo uit: “mijn opa heet ‘Abdelallah’ en die is vorige maand overleden..dus heb ik zijn naam laten tatoeëren . Voor een ieder die zich nu bezig houdt met of ik wel of niet in de hel kom, let aub vooral op jezelf en oordeel nooit over een ander. Hoe lief je advies ook bedoeld is , ik bepaal nog altijd zelf wat ik doe en voel me door een tattoo niet ineens een minder goeie moslim.”

Schaam je broeder. Vooral als je onreine plaatsen binnentreedt met de Heer Zijn Naam, schaam je. Verwijder het zsm, toon snel berouw en weet dat onze terugkeer naar Hem is. Ik spreek niet namens mijn eigen (mening), maar met een openlijke feit dat wat je aantoont een grote zonde is, en de Profeet vzmh vervloekte de getattoo-erde, de ge-epileerde, de tandgevijlden etc. Je mannelijkheid is ook aan het neerdalen op zulke wijze, keer terug naar Imaan.

Anour reageert ook en kan er wel om lachen: “Wordt schijten in de woonkamer…”

Facebook Comments