Music News

Moeder ‘verkracht’ meisje SFB trekt zaak in

Moeder ‘verkracht’ meisje SFB trekt zaak in

January 6th, 2017

De moeder van het meisje in de beruchte SFB seksvideo waarvoor drie leden van de groep zijn opgepakt in Suriname heeft de aangifte ingetrokken. De moeder zou zijn geschrokken van de ophef en hernieuwde aandacht voor de zaak, zo meldt een verklaring van eerder deze week.

Ook het meisje zelf zou de zaak het liefst willen laten varen. Ze is niet blij met de arrestatie van de jongens en de publiciteit. Sterker, zij zegt dat er geen sprake is geweest van pedofilie, dwang, geweld of seksueel misbruik. “We zijn in onze pubertijd, toch? Ik hoop dat alles stopgezet wordt, want dit kan een heel andere kant op gaan. Ik hoop dat alles rustig wordt en iedereen gewoon zijn leven door kan leiden. Klaar, punt uit.”

Het meisje maakt zich er niet druk om dat ze ‘hoer’ wordt genoemd. “En ook al zou ik dat wel zijn, wat dan nog?” Ook vraagt ze haar kennissen om te stoppen met “het verspreiden van ”.

De advocaat van de mannen wil verder niet ingaan op de zaak. Hij denkt wel dat er nu meer kans is om de detentie aan te vechten.

Facebook Comments