Music News

Megan Thee Stallion beschoten, Tory Lanez gearresteerd voor wapenbezit

Megan Thee Stallion beschoten, Tory Lanez gearresteerd voor wapenbezit

July 17th, 2020

Megan Thee Stallion verbreekt stilte. De ‘Savage’ rapper vertelt op Instagram over het incident dat dit afgelopen weekend afspeelde.

Het is een ‘traumatic night’, zegt Megan. Bij dat incident werd Tory Lanez gearresteerd. Megan zou een schotwond hebben opgelopen.

Ze wil vooral duidelijkheid scheppen door naar buiten te treden. “The narrative that is being reported about Sunday’s morning events are inaccurate and I’d like to set the record straight,” schrijft Megan. “On Sunday morning, I suffered gunshot wounds, as a result of a crime that was committed against me and done with the intention to physically harm me.”

Er zijn beelden opgedoken waarop de arrestatie van Tory is te zien. Megan werd ook in de boeien geslagen, maar al snel weer vrijgelaten. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht voor de schotwonden. “I was never arrested, the police officers drove me to the hospital where I underwent to remove the bullets.”

TMZ meldde dat de politie rond 04:30 uur lokale tijd een melding kreeg van een ‘gevecht’ buiten een huis in Hollywood Hills. Toen de politie arriveerde werd er geschreeuwd in een SUV en er werden gelost. De SUV ging er toen vandoor. De politie hield de auto aan na een korte achtervolging. In de auto zaten Megan, Tory en een andere vrouw.

Facebook Comments