Music News

Lil Kleine komt met debuutalbum op 12 februari

Lil Kleine komt met debuutalbum op 12 februari

January 29th, 2016

Lil Kleine releast op 12 februari zijn debuutalbum ‘WOP’. Eén van de meest succesvolle en veelbesproken artiesten van 2015 heeft de afgelopen maanden met Ronnie Flex en Drank & Drugs-producer Jack $hirak aan zijn debuutplaat gewerkt.

Het resultaat zal tijdens de TOPDOWN tour door het hele land te horen zijn. Naast Ronnie Flex is SFB rapper Frenna te horen op ‘WOP’.

WOP is in zijn geheel geproduceerd door Jack $hirak. “Het is belangrijk dat je je in de studio op je gemak voelt,” legt Lil Kleine uit. “Je moet geen schaamte voelen en iemand bij je hebben waarvan je kritiek accepteert. Hij zegt me wanneer het kut is en wanneer we op de juiste weg zijn. Samen hebben we echt een album gemaakt; een geheel.”

Sinds het album New Wave en het succes van gezamenlijke singles Zeg Dat Niet en Drank & Drugs werken de Amsterdamse muzikale rebel Lil Kleine en zijn goede vriend Ronnie Flex aan veel nieuwe muziek. Dit resulteert nu in WOP van Lil Kleine. Later dit jaar zal het tweede soloalbum van Ronnie Flex het licht zien.

Tracklist Lil Kleine – WOP
1. Mist & Regen
2. Bericht
3. Bel Me Op
4. Stripclub
5. Zoveel
6. Niet Omdat het Moet
7. Zonder Reden
8. [SKIT]
9. 1, 2, 3
10. Zeg dat Niet (Jack $hirak remix)
11. Goud

Facebook Comments

Mobile & Tablets