Overig Nieuws

Klacht Domino’s Pizza om Facebook-foto

Klacht Domino’s Pizza om Facebook-foto

February 3rd, 2013

The ‘one and only’ Andrea Van Santens heeft een klacht ingediend bij Domino’s Pizza. De (inmiddels ex-)klant van het pizzabedrijf vond een foto op Facebook van een medewerker waarop een wondje te zien is. De medewerker in kwestie, Elise van der Zanden, schreef erbij: “Vanavond op elke Domino’s pizza schurft gooien.”

Niet slim, maar ook geen wereldramp. Op de Facebook pagina van Domino’s Pizza Nederland is een relletje losgebarsten rond de kwestie.

Andrea: “Na het zien van deze post van Elise van der Zanden bestel ik niks meer bij jullie. Bah! Wat een vies personeel. Goed visitekaartje dat jullie medewerkers afgeven zeg. Klasse”

Elise: “Hooo dit is allemaal niet de bedoeling geweest, het was luttel een onschuldig grapje. Ik kan je verzekeren dat de genoemde ‘schurft’ helemaal niet aanwezig was tijdens het werken en dat het in geen enkele manier in aanraking is geweest met pizza’s of ander etenswaar.”

Veel reacties liegen er niet om en vinden het nogal overdreven. De vasthoudende Andrea denkt iets anders. “Ik vind dit niet overdreven, want je foto is niet grappig alleen maar vies. Je betrekt je werkgever erbij wat ik ongehoord vind omdat je met het eten van mensen werkt en indirect ook hun vertrouwen. Ook wel grappig dat alle mensen die het hier opnemen voor Elise allemaal vriendjes van haar zijn. Wees niet zo kinderachtig en ga verantwoordelijk met het eten van mensen om. Dat mag een consument wel verwachten van een bedrijf als Domino’s.” Niemand heeft gezien dat Elise daadwerkelijk de ‘schurft’ op elke pizza heeft gegooid.

Dus, pas op, je kunt nu écht niet meer bij een Domino’s Pizza naar binnen stappen.. ahum.

facebook_domino_schurft
Klik voor groter plaatje

Facebook Comments