Overig Nieuws

Bezorgers New York Pizza boos op werkgever

Bezorgers New York Pizza boos op werkgever

February 9th, 2014

New York heeft haar werknemers een beetje boos gemaakt. Een beetje erg boos. In hun commercial testen namelijk of de pizza’s heel blijven na een aanrijding van een bezorger. Ze mogen trots zijn: in de test is dat zo. Alleen blijft de bezorger op de grond liggen.

Eén van de reacties is: “stelletje debielen, hoe kun je zo’n reclame op tv uitzenden ? Alsof er geen waarde gehecht wordt aan de bezorger en het alleen om de pizza draait ?” aldus Brockhoff. De reacties erna zijn ook niet mals. Veel bezorgers van de fastfoodketen reageren ook op de commercial. “Wat een bullshit reclame. SCHANDALIG. Schaam je met je goedkope new york Pizza reclame. Waar blijft de RESPECT voor de werknemers? In FUCKING nul graden werken, zorgen dat de pizza warm thuis is bezorgd. En krijg je dit als Dank? Fuck off!!!” En Maarten van Veen zegt: “Vind dit zeer denigrerend .. En dat zegt een bezorger van NYP ..”

New York Pizza reageert: “Bij New York Pizza draait het om de perfecte pizza. Dat willen we graag duidelijk maken in onze commercial. Dat hebben we gedaan door een absurd filmpje te maken van een crashtest waarbij de pizza heel blijft. Het gegeven is zo over de top dat het grappig wordt. Uiteraard valt over humor niet te twisten. Dus de een zal de spot grappiger vinden dan de ander. Het behoeft geen verdere uitleg dat de veiligheid altijd boven alles gaat.”

Het filmpje is hier te bekijken op de Facbebookpagina van New York Pizza.

Facebook Comments