Overig Nieuws

Kinderen ‘Barbie’ naar vader toe, ‘Barbie’ naar kliniek

Kinderen ‘Barbie’ naar vader toe, ‘Barbie’ naar kliniek

August 2nd, 2018

De kinderen van de opgevoerde opblaaspop Samantha de Jong – ook wel bekend als Barbie – worden uit huis geplaatst. Michael, de van de twee kinderen, krijgt tijdelijk de volledige voogdij. Dat besliste de rechtbank in Den Haag en neemt daarmee de wens over van de kinderbescherming.

Barbie werd in korte tijd voor de tweede keer opgenomen in het ziekenhuis na een zoveelste zelfmoordpoging. Vorige liet ze zich uit een raam vallen uit haar huis in de Korbootstraat in Scheveningen.

Volgens Michael wordt er binnenkort opnieuw gekeken naar de zaak. “Tot 24 oktober zal dit zijn. Voor die tijd komt er een nieuwe zitting en zal er weer worden gekeken hoe het verder gaat.” De uitspraak geeft hem een dubbel gevoel. “Deze zaak kent alleen maar verliezers, maar dit is wel het beste. Milano zal binnenkort met mij mee gaan naar Spanje en Angelina blijft bij mijn moeder. Dat is zo afgesproken.”

Samantha heeft zich aangemeld voor een kliniek in Schotland. “Ik hoop echt dat ze daar opknapt. Voor onze kinderen is het belangrijk dat ze hun moeder weer terugkrijgen.”

Hopen dat ze in Schotland ook de botox weer weg kunnen zuigen….

Facebook Comments