Music News

Justin Bieber aangeklaagd door ex-bodyguard

Justin Bieber aangeklaagd door ex-bodyguard

January 11th, 2013

Vlak na de bekendmaking van de breuk tussen Justin Bieber en zijn exje Selena Gomez weer wat slecht nieuws voor het 18-jarige ‘artiestje’, Bieber heeft namelijk een aan zijn broek hangen.

Moshe Benabou klaagde de 18-jarige donderdag aan voor bijna een half miljoen dollar. Dat zou hij aan salaris zijn misgelopen. De bodyguard zegt ook dat Bieber hem tegen zijn borst sloeg tijdens een conflict afgelopen . De zanger zou hebben uitgehaald naar Benabou omdat hij ontevreden was over hoe iemand van zijn aanhang werd behandeld. Toen de bodyguard daarop wegliep zou Bieber hem hebben ontslagen.

Daarnaast beweert Benabou dat hij te horen kreeg geen recht te hebben op extra salaris voor overwerken, terwijl hij soms dagen maakte van veertien tot achttien uur. Hij eist ruim 421 duizend dollar wegens onbetaald overwerk, vakantiegeld en andere bonussen. Voor de ontvangen klappen vraagt hij een onbekend bedrag aan schadevergoeding.

“Meneer Benabou verdient het, net als iedere andere werknemer, om te worden behandeld met respect, waardigheid en volgens de wet. Helaas dat niet gebeurd”, laat zijn advocaat weten. Het management van Bieber heeft nog niet gereageerd.

Facebook Comments

Mobile & Tablets