Music News

Dr. Dre schikt scheidingszaak voor 100 miljoen

Dr. Dre schikt scheidingszaak voor 100 miljoen

December 30th, 2021

Dr. Dre heeft heel wat over om van zijn vrouw af te komen. Hij schikt de scheidingszaak voor maar liefst 100 miljoen dollar.

Het -icoon tekende deze week een deal om 100 miljoen dollar te betalen aan zijn ex Nicole Young. Daarvan krijgt ze de helft nu en de helft over een jaar.

Als onderdeel van die deal houdt Dr. Dre wel de zeven appartementen die ze samen hadden. Eén in Malibu, twee in Calabasas en vier panden rondom Los Angeles, waaronder een mansion van ruim 100 miljoen dollar. Ook behoudt hij alle rechten op de Beats by Dre-formule.

Volgens TMZ is Dre opgelucht dat zijn ex maar een schijntje van zijn totale vermogen incasseert. Dat vermogen wordt geschat op ruim 800 miljoen dollar.

De voertuigen die ze hadden worden verdeeld. Dre houdt er zes, zij krijgt er vier. Nicole houdt de juwelen, wat cash en bankrekeningen die ze zelf had tijdens het huwelijk.

Nicole moet tevens haar eigen advocaatkosten betalen, wat ondertussen ook miljoenen dollars is.

In 2020 diende Nicole een verzoek in voor een scheiding. De scheiding duurde lang omdat ze er niet uit konden komen. Het was daarnaast een erg verbitterde weg naar de uitkomst. Nicole zou zelfs documenten hebben willen overhandigen aan haar ex tijdens de begravenis van zijn moeder.

Facebook Comments