Music News

Dode bij schietpartij optreden T.I

Dode bij schietpartij optreden T.I

May 26th, 2016

In de nacht van woensdag op donderdag zijn bij een schietpartij voor een optreden van T.I in New York meerdere gewonden gevallen. Eén van de gewonden is volgens CBS overleden.

Op videobeelden die concertgangers op Twitter plaatsten is te zien hoe er direct na de schoten paniek uitbrak in concertzaal Irving Plaza. “Er werd net bij T.I concert. Ik ben nog nooit in mijn leven zo bang geweest,” zegt één van de concertgangers op Twitter. Het optreden van T.I was nog niet begonnen toen er werd geschoten.

Bronnen van de televisiezender CBS beweren dat de schoten werden afgevuurd tijdens een ruzie die backstage begon. Het is niet de eerste keer dat er ongeregeldheden zijn bij een optreden van T.I. In 2006 werd een ruzie die tijdens een concert in Cincinnati begon op straat voortgezet. De rappers assistent en vriend Philant Johnson kwam daarbij om te leven.

T.I. is naast muzikant ook acteur en realityster. Hij was onder meer te zien in films ‘Get Hard’ en ‘Ant-Man’ en zijn familie is onderwerp van reallifesoap T.I. �8; Tiny.

Facebook Comments