Overig Nieuws

Chick boos omdat Starbucks haar ‘maagd’ noemt

Chick boos omdat Starbucks haar ‘maagd’ noemt

June 10th, 2016

Anderson uit Engeland is op Starbucks. Een medewerker daar heeft de 22-jarige een ‘maagd’ genoemd.

De jongedame bezocht op 18 mei een Starbucks in Londen. Daar schrijven ze je naam – vaak expres – fout op een bekertje. Rosie bestelde de ‘strawberry and cream Frappuccino’ met slagroon. Toen ze haar naam vroegen, zei ze: “Ik heet Rosie.” Ze zou het ook nog gespeld hebben.

Toen ze de koffie aanpakte, zag ze in eerste instantie niet welke naam erop stond. Toen ze bij de bus aankwam, zag ze echter dat ze ‘’ op haar beker hadden geschreven. Ze gooide de beker weg en klaagde bij haar ouders. Die noemde het een compliment, maar Rosie moest er niets van weten. “Ze vonden dat ik het moest opnemen als een compliment. Het heerschap aldaar vond vast elegant, maar ik vond het juist beledigend. Ze hadden net zo goed ‘trol’ op de beker kunnen zetten.”

Een week later klaagde ze bij Starbucks. Ze wilde graag weten waarom het personeel haar een maagd had genoemd, maar kreeg hierop geen antwoord. Na nog een brief, kreeg ze eindelijk twee tegoedbonnen voor nieuwe koffie. “Te laat, want mij zien ze daar nooit meer terug.”

Facebook Comments

Mobile & Tablets