Music News

Bilal Wahib heeft spijt van grap op Instagram

Bilal Wahib heeft spijt van grap op Instagram

4 weeks ago

Bilal Wahib wordt door diverse radio- en tv-zenders geboycot om een incident dat afgelopen plaatsvond. De rapper vroeg een minderjarige fan om zijn geslachtsdeel te laten zien tijdens een op Instagram.

Bilal omschrijft het als een “totaal misplaatste grap”. De advocaat van Bilal heeft nu gereageerd op de livestream. “Hij geeft toe dat hij een enorme fout heeft gemaakt. Het was een onbezonnen daad en een totaal misplaatste grap. Hij is enorm aangeslagen, ook omdat hij alles nu ziet instorten.”

werd hij opgepakt. Volgens zijn advocaat is hij een keer verhoord. “Vanavond wordt hij opnieuw verhoord, en dan wordt besloten of hij op het politiebureau moet blijven vannacht.”

Ook Mocro Maffia-acteur Oussama Ahammoud was in de video te zien. Hij had zich vandaag gemeld bij de politie, maar hij wordt beschouwd als getuige.

Bilal presenteert een kinderprogramma bij de publieke omroep. Dat programma is voorlopig geschrapt, en ook RTL zendt een uitzending waarin Bilal vanavond te zien zou zijn niet meer uit.

Facebook Comments