Music News

50 Cent komt naar Nederland

50 Cent komt naar Nederland

May 2nd, 2018

50 Cent had in februari een feestje te vieren. Het was toen precies vijftien jaar geleden dat zijn debuuralbum ‘Get Rich Or Die Tryin’ uit kwam. En dat wil hij met zijn fans vieren. De rapper komt voor een eenmalig concert naar Nederland.

Op vrijdag 14 staat 50 Cent in de Rotterdamse Ahoy. De kaartverkoop start op 11 mei om 10:00 uur.

Get Rich Or Die Tryin’ het album dat hem van de straat heeft gehaald en naar de top heeft gebracht nadat hij werd ontdekt door Eminem en Dr. Dre. Het album zette een aantal hits zoals ‘In Da Club’, ‘P.I.M.P.’ en ’21 Questions’ op zijn naam. Het album werd geproduceerd door Eminem en Dr. Dre en inspireerde tevens de gelijknamige verfilming van zijn leven. Er werden wereldwijd meer dan 10 miljoen stuks verkocht, het werd 6 x Platinum en bracht meerdere Grammy op.

50 Cent bracht zijn vroege jaren door op de straten van Queens, New York. Zijn snelle vlucht naar roem maakte hem een van de meest invloedrijke rappers van de 21ste eeuw en zorgde ervoor dat hip-hop cultuur nog meer maintsream werd. Hij maakte carriere als platenbaas van G Unit, acteur en ondernemer in technologie, lifestyle en fitness producten.
Verwacht ook andere hits zoal ‘Candy Shop’, ‘Ayo Technology’, ‘My Life’, ‘Outta Control’ en meer.

Facebook Comments

Mobile & Tablets