Music News

Twee maanden voorwaardelijk voor Kempi

Twee maanden voorwaardelijk voor Kempi

January 18th, 2018

Kempi kreeg deze week de uitspraak te horen in zijn mishandelingszaak. De rapper krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf.

De rechtszaak in Den Bosch verliep alles behalve rustig. Kempi moest zelfs door drie agenten uit de rechtszaal worden gehaald, maar na een paar minuten mocht hij alweer naar binnen. Volgens Kempi duurde het allemaal te lang. “Geef me straf, ik heb er genoeg van.” Ook bevool hij de rechter om naar hem te luisteren: “Nee, jij moet naar mij luisteren, jullie zijn de duivel.”

Op Instagram doet Kempi ook zijn kant van het verhaal: “2 positieve rapporten en Justitie bleef maar doordrammen op negatieve shit. Reis en land door om kids blij te maken. Heb elk project wat Justitie me aansmeerde afgemaakt. Ga je praten of over 18 pagina strafblad en dingen wat ik vroeger heb gedaan. Dat kan ik niet veranderen. Iedereen in die zaal weet dat als ze moord in me schoenen konden zetten hadden ze dat gedaan. Een opsomming van wat ik de afgelopen maanden heb gedaan kan nie gelijk staan aan kleinerende praat over mij verleden.”

Verder richtte hij zijn tweet ook nog aan het Eindhovens Dagblad. “En @maxsteenberghe als je graag over mij wil publiceren heb 8 gouden/platina platen in een record tijd. Misch moet je daar wat over schrijven. ❤”

Facebook Comments