Music News

Rapper Spanish dropt EP ‘Constant Consequent’

Rapper Spanish dropt EP ‘Constant Consequent’

February 9th, 2018

Nadat Spanish vorig jaar de twee tracks ‘Volg Mij’ en ‘Geen Flow Idee’ uitbracht ging internet, zelfs Geenstijl en Dumpert, zijn dak. De reacties op de videoclips waren lovend en de verwachtingen voor zijn nieuwe project waren dus hoog. Vandaag dropt Spanish het 7 tracks tellende project.

Samen met zijn kameraad en beatmaker Lazy is hij de afgelopen tijd druk in de weer geweest om dit muzikale initiatief te bewerkstelligen. De vibe tussen de heren is goed. Op de rauwe samplebeats van Nick Tamboer, zoals Lazy echt heet, komen de flows en wordplays van Bob ‘Spanish’ Spaans goed tot z’n recht.

Op de EP horen we onder andere ‘Volg Mij’ en ‘Geen Flow Idee’ terug, maar ook tracks als ‘Spaans Benauwd’, ‘Sensationeel Met de Penseel’ en de main title ‘Constant Consequent’.

Hoe de naam tot stand is gekomen? “In gesprek met mijn broer, gedisciplineerd in de sportwereld, werd mij duidelijk dat je eigenlijk gewoon constant, consequent moet zijn. Wat je ook doet.” Met deze mindstate is de 2-jarige Maassluizer de afgelopen tijd bezig geweest met pen en kladblok om zo zijn creativiteit de vrije loop te laten. Lazy op zijn beurt met de krachtige, pakkende beats die de luisteraar meeneemt naar een nieuwe dimensie in de hiphop.

Check het album hier op Spotify.

Facebook Comments

Mobile & Tablets