Music News

Rapper Donnie maakt vegan kookshow ‘Donnie aan de kook’

Rapper Donnie maakt vegan kookshow ‘Donnie aan de kook’

10 months ago

Rapper Donnie maakt voor omroep KRO-NCRV een online kookprogramma. In de zesdelige serie duikt rapper Donnie samen met een bekende Nederlander de keuken in om zijn of haar favoriete gerecht uit het favoriete restaurant te maken.

In de eerste aflevering is Frans Bauer te gast. De Brabander komt vaak bij de plaatselijke Chinees om foe yong hai te eten. Donnie eet de versie zoals Frans Bauer hem eet, maar maakt daarna een vegan versie voor de zanger.

In aflevering twee is Youtuber Kalvijn te gast. Hij heeft de hamburger als favoriet. Donnie maakt voor hem dus een vegan hamburger.

De komende weken zijn rapper ICE, Sophie Milzink, Daan Boom en Sisi Bolatini nog te gast.

Rapper Donnie is enthousiast over dit kookexperiment: “Eten en koken verbindt. Dus tijdens het koken leer ik mijn gasten beter kennen en hebben we interessante gesprekken en natuurlijk vooral heel veel lol, ouwe! Aan mij de uitdaging om hun lievelingsgerecht zonder dierlijke producten te maken. En mijn gasten te overtuigen dat het net zo lekker of misschien wel lekkerder is. Of dat lukt zie je in deze zes afleveringen.”

De zesdelige serie Donnie aan de Kook is vanaf 10 augustus wekelijks te zien om 15:00 uur.

Facebook Comments