Music News

Politiechef die 50 Cent ‘dood wilde’ vrijuit

Politiechef die 50 Cent ‘dood wilde’ vrijuit

August 11th, 2019

Het interne onderzoeksbureau bij de New York Police Department heeft zijn onderzoek afgerond naar de politiecommandant agenten toestemming gaf om 50 Cent neer te schieten.

Dit gebeurde vorig jaar juni. Emanuel Gonzalez zou dit daadwerkelijk hebben gezegd, maar uit onderzoek blijkt dat het een grapje was.

Gonzalez is de baas bij 72nd Precinct in Sunset Park in Brooklyn. Hij had tegen zijn agenten gezegd dat ze toestemming hadden om 50 Cent neer te schieten als hij in de buurt kwam van een bokswedstrijd. Gonzalez zei destijds dat het een grapje was en dat dit duidelijk genoeg was voor zijn agenten. ‘Internal Affairs’ deed sinds februari dit jaar onderzoek toen ze dit hoorden.

Acht agenten en een supervisor verklaarden dat de hoogste baas dit gezegd zou hebben in juni . Het onderzoek is inmiddels afgerond en er kon geen bewijs worden gevonden dat de politiechef dit echt meende.

50 Cent is niet blij. “I knew they were not going to do anything about this, so I stop talking about it,” schreef hij als reactie op het nieuwsbericht. “ is hands down the toughest gang in New York. You just gotta be ready for what ever. You know the vibes.”

Facebook Comments

Mobile & Tablets